Afișez 1–12 din 38 de rezultate

Show sidebar

Aranjament crizanteme, freze și lalele

105,00 lei220,00 lei
Asocierea dintre lalele, freze si crizanteme confera un impact olfactiv concentrat,foarte potrivit petru orice ocazie speciala din viata ta sau a persoanelor dragi tie. Aranjamentul vine intr-o forma inedita, fiind completat de culorie patrunzatoare ale florilor, putand multumi chiar si cele mai pretentioase persoane din viata ta ! Acest aranjament este compus din 5 crizanteme, 5 freze , 5 lalele si verdeata decorativa.

Aranjament cymbidium și trandafiri

200,00 lei350,00 lei
Sub aspectul unui aranjament luxuriant sta la baza cretia usoara, proaspata si senzuala a unui aranjament elegant si foarte mult visat de catre doamne. Ca o gura de aer proaspat te intampina mirosul de cymbidium fiind un ingredient cheie pentru reteta unui eveniment reusit. Acest aranjament este alcatuit din 3 cupe de cymbidium si 10 trandafiri invaluiti in verdeata decorativa.

Aranjament cymbidium, freze și trandafiri

105,00 lei205,00 lei
Gandit intr-un stil naravas, acest aranjament este unul dintre cele mai pliante putand fi daruit in orice situatie. Amestecul de flori proaspete si de culori dau o nota calda aranjamentului fiind impanzit de o mare de verdeata. Acest aranjament este alcatuit din 3 cupe de cymbidium, 7 freze galbene si 3 trandafiri rosii.

Aranjament trandafiri, cymbidium și freze

140,00 lei245,00 lei
Clasic dar spectaculos, acest gen de aranjament poate fi pe placul oricui dar mai ales al doamnelor care se respecta. Alcatuit in detaliu, poate fi daruit la orice ocazie si la orice eveniment care se iveste. Acest aranjament este alcatuit din 5 trandafiri rosii, 3 cupe de cymbidium si 3 freze albe puse in relief de verdeata decorativa.

Aranjament trandafiri, freze și cymbidium

85,00 lei170,00 lei
Cochet si foarte la „indemana” acest aranjament va ofera calitatea garantata si va promite ca nu ve-ti fi uitat prea usor. Alegerile dumneavoastra va reprezinta, noi va oferim calitatea pe care o doriti. Acest aranjament este alcatuit din 3 trandafiri rosii, 4 freze si o cupa de cymbidium.

Buchet crizanteme, freze și trandafiri

125,00 lei230,00 lei
Intensitatea vine incarcata si cu alte sentimente precum tarie , putere, forta. Pentru persoanele care traiesc viata la cote ridicate v-am pregatit un buchet cel putin interesant , fiind compus din 7 freze galbene, 7 crizanteme iar esenta acestui buchet consta in pata de culoare a celor mai indraznete flori si anume trandafirii. Acest buchet este compus din 7 crizanteme, 7 freze si 3 trandafiri si verdeata decorativa.

Buchet gerbere, crizanteme și cymbidium

85,00 lei120,00 lei
Acest buchet poate fi catalogat ca o „ energie a vietii „ privind contrastul dintre crizantemele albe pierdute printre gerberele portocalii si adunate apoi de 2 cupe de cymbidium mov. Acest buchet este dedicat persoanelor vesele, pozitive si mai ales celor care vad lumea cel putin la fel de colorata precum este acest buchet. Acest buchet este compus din 3 gerbere, 5 crizanteme si 2 cupe de cymbidium mov si verdeata decorativa. Florile fiind proaspete, ele pot fi puse in aranjament si sub forma de boboci dar se vor deschide dupa maxim o zi daca in incaperea unde sunt tinute temperatura variaza intre 23-25 grade Celsius.

Buchet strelizia și trandafiri

168,00 lei350,00 lei
Intr-o nota exotica, acest buchet apare ca un apus intrepatruns de razele soarelui , culoarea de baza fiind un portocaliul stins. Acest buchet este alcatuit din 3 flori strelizia si 10 trandafiri.

Buchet trandafiri, crizanteme și cymbidium

190,00 lei300,00 lei
Intr-o nota parfumata de trandafiri, crizanteme si spectaculoasele flori cymbidium punem la dispozitie un portativ de culori, bine asezate si gandite astfel incat sa depaseasca toate asteptarile. Acest buchet este compus din 9 trandafiri, 21 de crizanteme si 5 cupe de cymbidium. Florile fiind proaspete, ele pot fi puse in aranjament si sub forma de boboci dar se vor deschide dupa maxim o zi daca in incaperea unde sunt tinute temperatura variaza intre 23-25 grade Celsius.