Numele meu este
- Alexandru Tiron.

Se spune că „în spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică”.

Nu știu dacă sunt unul dintre aceia, însă, cu siguranță pot spune că mama mea este femeia curajoasă de la care a pornit totul: florăria Gardenia – inițial, o tarabă cu flori la ghiveci.Ei îi datorez drumul colorat și parfumat, la propriu, pe care mă aflu.

Datorită pasiunii sale pentru flori și frumos, pe care am căpătat-o treptat și eu, am crescut practic printre „micile creaturi” (cum le vedeam eu când eram copil), tot mai fascinat de ele și de tainele lor, mai ales că, pe măsură ce trecea timpul, deși eram începător, mă implicam tot mai tare încât reușeam să creez singur buchete florale complexe, după reguli clare de compoziție și cu multă atenție la detalii.

Însă, abia când am început să urmez Facultatea de Horticultura USAMV – București, am realizat la ce nivel se poate ajunge de fapt.

Lucrurile nu s-au oprit din a deveni tot mai interesante, fiind tot mai captivat de imensitatea domeniului, mai ales că o vreme am colaborat cu

una dintre cele mai reputate florarii din țară. Un loc în care am acumulat o parte din experiență și informații, dar și în care mi-am setat visul de a avea propriul atelier de creație florală.

Deci, mai mult decât o florărie.

Pentru că, a fi profesionist, din punctul meu de vedere, presupune să fii creativ și să reușești să îmbini arta cu știința.

Așa se face că astăzi, după ce mi-am împlinit visul de a avea propriul atelier-florărie, nu încetez să mă perfecționez continuu, să îmi împing limitele și am grijă, în același timp, să fiu la curent cu noutățile și cu trendurile de pe piață. Nu atât să le urmez, ci să pot să inovez, să îmi dau voie să creez liber tot ce vizualizez mental.

Doar așa reușesc, împreună cu echipa mea, să dau o notă nonconformistă și fresh buchetelor și aranjamentelor florale, despre care, se spune că surprind plăcut și depășesc așteptările în orice situație.