I. Denumire comerciant

Platforma www.gardenia.ro este administrata de S.C. Gardenia Online Concept S.R.L
Date de contact :
comenzi@gardenia.ro
Tel: +40 757 704 190
Adresa: Str. Militara 17, Braila
CUI 41124197
J09/900/2019

II. Despre www.gardenia.ro

www.gardenia.ro este un serviciu de publicitate online dedicat florariilor. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin platforma sau telefonic. Produsele in cauza sunt comercializate de catre florariile partenere www.gardenia.ro si nu sunt comercializate de catre S.C. Gardenia Online Concept S.R.L

III. Proprietatea Intelectuala

Elementele de continut si grafica prezente pe www.gardenia.ro, respectiv oricare alt element avand legatura cu acestea, expediat de catre terti prin e-mail sau furnizat prin orice alta modalitate sunt proprietate a S.C. Gardenia Online Concept S.R.L si/sau a partenerilor acesteia, acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) sau sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.
Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.gardenia.ro fara a detine un acord scris din partea S.C. Gardenia Online Concept S.R.L Pentru orice informatii, detalii, cu privire la elementele de natura juridica va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail juridic@gardenia.ro

S.C. Gardenia Online Concept S.R.L societate ce administreaza platforma de promovare online www.gardenia.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca platforma www.gardenia.ro contine informatii ce incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: juridic@gardenia.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon pe sectiunea Contact

IV. Inregistrarea ca utilizator

Platforma www.gardenia.ro se poate utiliza in mod ,, oaspete,, fara a fi necesar un cont de ,,utilizator,, Pentru a va bucura in totalitate de functionalitatile pe care platforma le oferta va fi necesar sa creati un cont de utilizator.Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.gardenia.ro si a Politicii de confidentialitate. Reglementarile mai sus mentionate reprezinta baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori , parteneri si Societate S.C. Gardenia Online Concept S.R.L

Dat fiind faptul ca sectiunea termenilor si conditiilor de utilizare poate fi modificata in functie de legislatia in vigoare precum si de politicile pe care partenerii nostri le dezvolta , va invitam sa le studiatii in repetate randuri, pentru a evita orice neplacere.

In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.gardenia.ro.

Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator. Platforma www.gardenia.ro nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.

S.C. Gardenia Online Concept S.R.L isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

V. Datele personale / Politica de confidentialitate

Detaliile suplimentare cu privire la datele de confidentialitate ale Gardenia.ro

VI. Procedura de cumparare

Pentru achizitionarea produselor oferite spre vanzare de catre parteneri pe platforma www.gardenia.ro este necesara parcurgerea urmatorilor pasi:

  • identificarea si alegerea produselor
  • adaugarea lor in cosul de cumparaturi
  • efectuarea platii produselor

Plata se efectueaza prin transfer bancar/ordin de plata, direct in contul florariilor partenere aflate pe raza/sau in apropierea adresei catre care urmeaƶå sa se efectueze livrarea.

S.C. Gardenia Online Concept S.R.L, companie ce administreaza platforma de publicitate www.gardenia.ro nu este comerciantul produselor listate si nici nu va incasa sumele aferente produselor comandate de catre terti.

Pretul final, platit de catre client va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, iar daca este cazul si cheltuielile de transport.

Prin plasarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.gardenia.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care platforma isi deruleaza activitatea.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email.

S.C. Gardenia Online Concept S.R.L nu isi asuma raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete sau din culpa unor parteneri.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

VII. Cum achizitionam un produs

Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.gardenia.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania).

Modalitati de plata

Se efectueaza prin transfer bancar/ordin de plata, in contul florariilor partenere aflate pe raza/sau in apropierea adresei catre care urmeaƶå sa se efectueze livrarea. S.C. Gardenia Online Concept S.R.L, companie ce administreaza platforma de publicitate www.gardenia.ro nu este comerciantul produselor listate si nici nu va incasa sumele aferente produselor comandate de catre terti.

VIII. Situatii de forta majora

S.C. Gardenia Online Concept S.R.L societate ce administreaza platforma de promovare online www.gardenia.ro, partenerii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.gardenia.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze ce nu depind de intentia www.gardenia.ro Prezenta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.gardenia.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.gardenia.ro, erorile de operare, erori ale echipei tehnice/de suport precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

IX. Publicitatea

S.C. Gardenia Online Concept S.R.L societate ce administreaza platforma de promovare online www.gardenia.ro poate afisa in paginile platformei reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand furnizorilor/partenerilor/tertilor. Prin utilizarea www.gardenia.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

X. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de catre S.C. Gardenia Online Concept S.R.L prin intermediul www.gardenia.ro sunt in concordanta cu legislatia din Romania, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Termenii si conditiile www.gardenia.ro se supun legislatiei din Romania. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Gardenia Online Concept S.R.L iar In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, rezolvarea litigiilor dintre parti se vor solutiona prin intermediul instantelor judecatoresti competente.

XI. Prezentarea ofertei

S.C. Gardenia Online Concept S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe platforma www.gardenia.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe platforma www.gardenia.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe platforma www.gardenia.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs, diferente ce pot tine de stocul furnizorilor, disponibilitatea produselor in stocul florariilor partenere, factori economici si de mediu.

XII. Politica de returnare

In concordanta cu OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.